Tämän kakun aineet olivat oiva sekoitus sitä, mitä jääkaapista suinkin löytyi, ajattelin kehitellä uuden reseptin ja mielestäni onnistuinkin ihan hyvin ja mieheni ainakin rakastui heti tähän raikkaaseen kakkuun. Täyte on tosi appelsiininen ja raikas, että jos ei pidä appelsiinista, ei varmasti kannata kokeilla;D

3munan täytekakkupohja, jonka muotoilin sydämen malliseksi.

Täyte: 2dl kuohukermaa
           200g pirkka kevyttuorejuustoa
           100g appelsiinimarmeladia        (ensin vatkasin kerman ja  sekoitin joukkoon tuorejuuston ja marmeladin)

           100g murennettua Pandaa uutuus Pähkinä-valkosuklaata 

            Kostutus: Jaffaa

            Kakun päälle 1-2 pss hasselpähkinärouhetta


            Leikkaa kakkupohja kolmeen osaan ja laita ensimmäiseen täytekerrokseen murennetut suklaat sekä puolet appelsiinitäytteestä.
            Toiseen kerrokseen laita loput 100g appelsiinimarmeladia, mikä rasiasta jäi ja siihen päälle melkein loput appelsiinitäytteestä.

            Kun kakku on täytetty, laita vielä loput täytteestä ohueksi kerrokseksi joka puolelle kakkua niin, että hasselpähkinärouheet tarttuvat
            kauniiksi ohueksi kerrokseksi kakun pintaan.