lauantai, 12. toukokuu 2012
Appelsiini-Hasselpähkinä täytekakku
Tämän kakun aineet olivat oiva sekoitus sitä, mitä jääkaapista suinkin löytyi, ajattelin kehitellä uuden reseptin ja mielestäni onnistuinkin ihan hyvin ja mieheni ainakin rakastui heti tähän raikkaaseen kakkuun. Täyte on tosi appelsiininen ja raikas, että jos ei pidä appelsiinista, ei varmasti kannata kokeilla;D
3munan täytekakkupohja, jonka muotoilin sydämen malliseksi.
Täyte: 2dl kuohukermaa
200g pirkka kevyttuorejuustoa
100g appelsiinimarmeladia (ensin vatkasin kerman ja sekoitin joukkoon tuorejuuston ja marmeladin)
100g murennettua Pandaa uutuus Pähkinä-valkosuklaata
Kostutus: Jaffaa
Kakun päälle 1-2 pss hasselpähkinärouhetta
Leikkaa kakkupohja kolmeen osaan ja laita ensimmäiseen täytekerrokseen murennetut suklaat sekä puolet appelsiinitäytteestä.
Toiseen kerrokseen laita loput 100g appelsiinimarmeladia, mikä rasiasta jäi ja siihen päälle melkein loput appelsiinitäytteestä.
Kun kakku on täytetty, laita vielä loput täytteestä ohueksi kerrokseksi joka puolelle kakkua niin, että hasselpähkinärouheet tarttuvat
kauniiksi ohueksi kerrokseksi kakun pintaan.
Kommentit