1kpl Tumma kääretorttupohja:
4 munaa
1,5dl sokeria
0,5dl vehnäjauhoja
0,5dl kaakaojauhetta
0,5dl perunajauhoja
1tl leiv.jauhetta
1tl van.sokeria
Vaniljamousse:
reilut 4dl vispikermaa
pari tippaa vanilja-aromia, sokeria
4 liivatelehteä liotettuna veteen
Leivospohjan kostutukset tein maidolla.
Mansikkamousse:
4dl Valion mansikkakermaa,sokeria,van.sokeria
1,5dl survottua mansikkaa
4 liivatetta liotettuna mansikoista jääneen mehuun
Kokoa kakku suorakaiteen malliseen irtopohjavuokaan,laittamalla puolet leivospohjasta alimmaksi. Levitä mansikkamoussse päälle ja laita sen jälkeen jähmettymään jääkaappiin.
Valmista sitten vaniljamousse ja sen ollessa valmis, laita toinen leivospohja mansikkmoussen päälle ja lisää sitten vaniljamousse.
Anna hyytyä väh.4h tai mielellään seur.päivään.
Kakun saa moneksi leivokseksi tai sitten isoksi kakuksi ja voi soveltaa minkä mallisiin vuokiin haluaa. Ensi kerralla ajattelin tehdä vielä punaisen kiilteen lisäksi, siitä tulee kuvia sitten kun oon saanut ne tehtyä:)
Kommentit