Nams! Nyt se löytyi se maku, mitä oon pitkään halunnut saada tällaisiin leivoksiin. Banoffeesta lähti ajatus. Banoffee on yks mun suosikki herkuista sama mihin juhliin menee, se on niin hyvää, sen maumaailma on täydellinen. No niinpä aloin kehitellä ja suunnitella reseptiä mikä toisi edes hieman sitä makua kuin tuossa upeassa banoffeessa on. Tällainen resepti siitä syntyi sitten:) Ja kyllä, ehdottomasti tästä mun uudesta reseptistä  tulee juhlien vakiotarjottava meille! 

BANOFFF-normal.jpg

BANOFFF1-normal.jpg

Pohja: Cafe au LU Bastogne  keksipaketti ja vajaa 90-100g voita

Täyte: 4dl vispikermaa

           1 pkt maustamaton tuorejuusto

            2 prk paula toffee vanukasta (meinasin laittaa ingmanin COW vanukasta, mutta rakas mieheni toi vahingossa nämä;) Joten varmasti ens kerralla kokeilen sitä ingmannia sitten;)

            sokeria, van.sok

            7 liivatelehteä

 

  Kinuskikiille:

             2dl kinuskikastiketta

             1dl maitoa

              3 liivatelehteä  

Kiilteeseen kaadoin kattilaan maidon ja kinuskikastikkeen. Hämmensin ja kuumensin kiehuvaksi. Sekoitin liivatteet joukkoon ja annoin jäähtyä.

    En ole nähnyt enkä maistannut koskaan missään kakussa kinuskikiillettä ja ajattelin siksi ite testata onnistuuko tehdä jotenkin sellainen. Ajattelin että pelkkä kinuski voisi olla turhan paksua ja makeaa ja siksi lisäsin siihen maitoa.

Halusin tähän tietysti myös banaania mutta ajattelin että ehkä sen on hyvä olla tuossa leivoksen päällä kerman kanssa, kuin seassa. Meidän perhe piti kovasti ainakin tästä leivoksesta:) 

Lopuksi vielä kuva ihanista serveteistä mitä löysin s-marketista! Sopi väriltään näihin leivoksiin. Mä tykkään ettiä aina kattaukseen sen värisiä servettejä kuin joku leivonnainen on :)

SERVETTI-normal.jpg