Oon pitkään miettinnyt että olis kiva opetella pursottamaan ruusut ja lehdet kermasta:) koska on ihmisiä jotka ei niinkään välitä makeista massoista kuten marsipaani ja sokerimassa. Ja saisi muutenkin vaihtelua koristeluun. No tässä eka yritys:
tiistai, 10. kesäkuu 2014
Oon pitkään miettinnyt että olis kiva opetella pursottamaan ruusut ja lehdet kermasta:) koska on ihmisiä jotka ei niinkään välitä makeista massoista kuten marsipaani ja sokerimassa. Ja saisi muutenkin vaihtelua koristeluun. No tässä eka yritys:
Olen leivontaan ja ennenkaikkea koristeluun aivan hullaantunut kahden lapsen äiti, joka rakastaa näpertää marsipaanista kaikkea kaunista.On ihanaa vaihtelua lasten hoidon lomassa leipoa. Onneksi meillä käy paljon ystäviä kylässä, niin saa usein leipoa ja myös silloin on ihana syy leipoa jollekin, kun ystäville syntyy vauvoja, silloin on mukava viedä onnittelulahjaksi kakku:)
Mielessä pyörii kokoajan kovasti mitä kaikkea haluasi tehdä, eläimiä, soittimia ym.. No onneksi on kaksi poikaa ja paljon synttäreitä, joten vuodessa ehtii toteuttaa paljon uusia ideoita.Ja mieheni on vapaaehtoinen maistelija;D
Kommentit