Tämä ihanan sitkeähkö marenkikäretorttu on yks mun suosikkiherkuista, nopea valmistaa ja maku on taivaallinen! Sisällä kermaa ja vadelmia, mutta tosiaan suklaa versiona toimii myös;) 

Tämän vein tuliaisiksi kun menimme ystäville katsomaan heidän parin viikon ikäistä pikku prinsessaa<3 

007-normal.jpg

003-normal.jpg

Koristelussa innostuin kokeilemaan suklaakoristelua tuohon pursotetun kerman päälle ja varmasti käytän jatkossakin. Vähän niinkuin seurasin suklaalla noita kermapursotuksen ääriviivoja ja jos vielä laittas lisäks perhosten tilalta vaikka ihan oikeita ruusuja, niin varmasti sekin sopis hyvin!:)

005-normal.jpg

Ohje tähän pavlovaan on leivontaherkuista, mikä on joskus tullut postissa:

4 valkuaista

1 tl etikkaa

2,5dl sokeria 

1tl van.sokeria

2 tl maissitärkkelystä

Valkuaiset ja etikka vatkataan kovaksi vaahdoksi. Sen jälkeen lisätään hiljalleen puolet sokerista ja vatkataan koko ajan. Sitten loppu sokeri, maissitärkkelys ja van.sok sekoitetaan yhteen ja lisätään ne samalla lailla vaahtoon. Uunissa sitten 175c n.15 min. Valmis marenki ei ole yhtään raakaa, vaan ihanan pehmeää ja sitkeää,nam! Ja erinomaista myös pakastamisen jälkeen!