Kesää kohti mennessä alkaa tehdä erityisen mieli kaikkea marenki juttuja, ja pavlova on ehdoton suosikkini! Nam! siitä saa myös kätevästi leivoksia! Täytteenä persikoita ja kermavaahtoa. Ja mikä ihanaa, kesällä se on parhainta tuoreilla mansikoilla:) 
Ohje on leivontaherkkujen, joita postiluukkuun on joskus kolahtanut.

4-5 valkuaista+ 1tl etikkaa kovaksi vaahdoksi
2,5dl sokeria
2tl maissitärkkelystä
1tl van.sokeria
 Vaahtoon lisätään ensin hiljalleen puolet sokerista kokoajan vatkaten ja lopuksi loput sokerit ja muut kuivat aineet sekoitettuna yhteen.

Uunipellille leivinpaperille, itse olen voidellut öljyllä sen paperin, niin irtoaa helpommin. 175c n. 15min, kunnes on saanut kauniin värin.

Täyte: 3dl kermavaahtoa, persikkaa tai mansikkaa tai mitä vaan:)

On parhaimmillaan oltuaan hetken kylmässä ja itse olen pakastanutkin, silloin se vasta ihanaa onkin, kun se sitkeys tulee hyvin esiin;)