Kehittelin itse reseptin, enkä paljoakaan mittaillut tarkasti ihan kaikkea,joten siksi kaikki raaka-aineet eivät ole niin tarkasti määritelty, eli saa kokeilla jos uskaltaa ;D hyviä kyllä tuli ja vieraat tykkäsivät:)..(mieheni söikin sitten loput:)

Pohja: N.puoli pakettia digestive keksejä
75-100g sulaa voita

Appelsiinitäyte: 200g appelsiini tuorejuustoa
                       1prk flora vispiä, lisäksi sokeria ja van.sok
                       3,5 liivalehteä (liotin liivatteet pieneen määrään appelsiinituoremehua)

  Päärynätäyte: 200g maustamaton tuorejuusto
                        1prk flora vispiä
                        2prk päärynä muksu purkkia, lisäksi sokeria

 Kiille: 2prk Päärynä muksu purkkia, 1/2 päärynämehua, 3 liivatelehteä, hieman vihreää elintarvikeväriä 

Hyydytin kakkua ennen kiillettä n.5 tuntia. Kerrosten välissä pidin myös kakkua hieman kylmässä, jotteivat kerrokset menisi sekaisin.